Securmark er ny sponsor for sportsfestivalen TriQuart i Kristiansand
Securmark er ny sponsor for sportsfestivalen TriQuart i Kristiansand

Securmark ny sponsor

Securmark er ny sponsor for sportsfestivalen TriQuart.

- Det sies at i triatlon er syklingen halve konkurransen. Og for oss som er svært opptatt av sykkel, er Securmark og TriQuart en god match, sier daglig leder i Securmark, Jostein Tveide.

I 30 år har Securmark arbeidet med tyverimerking, primært av båter og båtmotorer. I fjor overtok de Falck Sykkelregister og ble dermed totalleverandør av tjenester innenfor registrering og tyverimerking av sykler.

- Årlig stjeles det sykler for over 100 millioner kroner i Norge. Det vil vi gjøre noe med. Vi har arbeidet med tyverimerking og registrering av båter og båtmotorer siden 1988. Kompetansen og erfaringene vi har opparbeidet oss, har vi tatt med oss videre til sykkelmarkedet, forklarer Tveide.

Securmark har allerede bidratt med kompetanse til TriQuart, blant annet gjennom tidligere proffsyklist Lars Petter Nordhaug, som arbeider som salgssjef i selskapet.

Stevneleder for TriQuart, Fred Arthur Asdal, er strålende fornøyd med å ha fått en aktør som Securmark med som samarbeidspartner.

- Vi arbeider kontinuerlig med å inngå samarbeids- og sponsoravtaler, men også de riktige avtalene. Det er viktig for oss at våre samarbeidspartnere kan bidra til å gjøre både arrangementet og opplevelsen til deltakerne våre bedre, sier han.

Securmark er ny sponsor for TriQuart. Her er Lotte Miller i aksjon.
Securmark er ny sponsor for TriQuart. Her er Lotte Miller i aksjon.

TriQuart består av flere konkurranser: Aquatlon, SwimRun, SuperSprint (for ungdom 13 - 16 år) og hovedkonkurransen TriQuart som er en triatlon.

I 2018 er TriQuart også vertskap for norgesmesterskap på normaldistansen i triatlon.

Hoveddelen av arrangementet foregår i Kristiansand sentrum; rundt Christiansholm festning, langsmed Strandpromenaden, på Bystranda og byens festplass, Tresse.

- Vi gleder oss til en helg med gode prestasjoner og folkefest rundt løypa, sier Asdal, som ser fram til en flott idrettsfest, med flest mulige glade «gjester».

Han kommer derfor med en oppfordring til deltakerne:

- Mange har forberedt seg lenge og lagt ned mye trening, og da er det ergerlig om du ikke «kommer i mål». Å bli frastjålet sykkelen ødelegger både forberedelsene og selve konkurransen. Ta dine forholdsregler og registrer sykkelen Falck og Securmark Sykkelregister. Ingen ønsker å bli fratatt den gode opplevelsen.

Mer informasjon