Falck og Securmark Sykkelregister

I over 20 år har Falck passet på sykkelen din. Nå fortsetter Securmark arbeidet.

REGISTRER SYKKELEN DIN HER

Årlig stjeles det sykler for flere titalls millioner kroner i Norge. Tall fra Finans Norge viser at det bare i 2016 ble stjålet 11 000 sykler.

Siden 1993 har Falck driftet Norges største sykkelregister. I mai 2017 ble registeret overtatt av Securmark, som nå blir totalleverandør av tjenester innenfor registrering og tyverimerking av sykler.

I fjor lanserte Securmark tyverimerking av sykler basert på erfaringene vi har opparbeidet oss med merking av båter og båtmotorer siden 1988. Når vi nå overtar Falck Sykkelregister, har vi dermed samlet over 50 års erfaring med tyverimerking og registerdrift. 

SPØRSMÅL OG SVAR:
Sykkelen min er registrert i Falck Sykkelregister. Hva må jeg gjøre?
Det er foreløpig ingen endringer for deg som allerede har registrert sykkelen din i Falck Sykkelregister, men vi vil etter hvert forbedre produktet og gi deg tilgang til nye funksjoner som eksempelvis vår app. 

Sykkelen min er tyverimerket hos en Securmark-forhandler. Hva må jeg gjøre?
Det er ingen endringer for deg som har en Securmark-merket sykkel utover at vi stadig arbeider med å forbedre også dette produktet.

Jeg har mottatt en faktura fra Securmark. Hva er dette? 
Sykkelen din har vært registrert i Falck Sykkelregister, og registreringen er i ferd med å utløpe. Giroen du har mottatt er et tilbud på fornyelse av registreringen. I mai 2017 overtok Securmark Falck Sykkelregister. Det er bakgrunnen for at Securmark står som avsender sammen med Falck.

Jeg har kjøpt ny sykkel og vil registrere den i et sykkelregister. Hva gjør jeg?
Trykk her for å registrere sykkelen din i Falck Sykkelregister.

Jeg har kjøpt ny sykkel og vil tyverimerke den. Hva gjør jeg?
Trykk her for å lese mer om Securmarks tyverimerking.

Inntil videre betyr overtakelsen ingenting for deg som har sykkelen registrert i Securmark og/eller Falck Sykkelregister. Registrene og produktene er foreløpig separate, men vil på sikt slås sammen til ett register.

Har du spørsmål om Securmarks sykkelmerking, vennligst kontakt Securmark kundesenter 

Har du spørsmål vedrørende Falck Sykkelregister, vennligst kontakt Falck kundesenter

MOTTA NYHETSBREV FRA SECURMARK?
Meld deg på vårt nyhetsbrev her.