Finn en forhandler

Vil du tyverimerke båt, båtmotor eller vannscooter? Securmark har over 250 forhandlere som kan hjelpe deg.

Securmark Aktuelt 22.06.2021

I 2020 var det en markant økning i antall båttyverier, og mange (nye) båteiere velger nå sikre båt og motor ekstra mot tyveri.

Tidligere i år ble i tillegg Securmark og Småbåtregisteret slått sammen til ett register. Dermed blir tyverimerkede båter automatisk registrert i Norges største båtregiester.

Kun forhandlere kan tyverimerke

Siden 1988 har titusenvis av båter, båtmotorer og vannscootere blitt tyverimerket med Securmark. Felles for dem alle: Merkingene er utført av dyktige Securmark-forhandlere.

- Vi får spørsmål fra båteiere om de kan utføre merkingen selv, men tyverimerkingen fra Securmark kan kun gjøres av våre autoriserte forhandlere. Vi har flere krav til hvordan tyverimerkingen skal utføres, og alle forhandlere må merke etter disse instruksjonene. Dette er blant annet på grunn av FG-godkjenningen, sier daglig leder i Securmark, Kjetil Aa. Skaare, og legger til:

- I tillegg er vi helt avhengig av at informasjonen som blir lagret om enhetene og eieropplysninger i Småbåtregisteret er korrekt. Dette er en viktig del av produktet vårt som vi kun ønsker at autoriserte forhandlere skal kunne gjøre. Helt siden Securmark kom på markedet har tyverimerking kun blitt utført av forhandlere, forklarer han.

Hele landet

Securmark er til stede i hele Norge, fra Sør-Varanger i nord til Lindesnes i sør. Totalt er det over 250 forhandlere som er autoriserte til å tyverimerke båter, båtmotorer og vannscootere.

- Vårt store forhandlernettverk gjør at båteiere i hele landet kan tyverimerke og registrere båten sin. Flere av forhandlerne våre er også mobile og kan gjennomføre merkingen ute hos kunde, sier Kjetil Aa. Skaare.