Rabatt til alle Securmark-kunder

Securmark og Småbåtregisteret er blitt til ett register, og nå kan du som Securmark-kunde handle med rabatt i Redningsselskapets nettbutikk.

Securmark Aktuelt 08.04.2021

Som kjent ble Småbåtregisteret og Securmark slått sammen til ett register i 2021. Dermed gjorde vi det litt enklere og litt tryggere å være båteier.
Redningsselskapet eier både Småbåtregisteret og Securmark, og som kunde kan du nå handle med rabatt i den populære nettbutikken.

I nettbutikken finner du blant annet de populære RS-vestene i tillegg til flotte klær og sikkerhetsutstyr, for å nevne noe. Prisen du betaler er «Medlem-pris» som fremkommer på varene. For å verifisere deg som medlem, må du oppgi mobilnummeret ditt som er registrert hos oss.

- Vi håper og tror dette er noe kundene våre setter pris på. Her kan det gjøres mange gode kjøp for å bli klar for en ny båtsesong, sier daglig leder i Securmark, Kjetil Aa. Skaare.

Nettbutikken til Redningsselskapet tilbyr sikkerhetsprodukter som er knyttet til kjernevirksomheten – det å redde liv. Når du handler i nettbutikken, støtter du Redningsselskapets livreddende arbeid og bidrar til at nullvisjon om at «Ingen skal drukne» kan nås.

Gå til Redningsselskapets nettbutikk.