Spesialpris på Båtmagasinet/Båtliv

Hold deg oppdatert på det siste innenfor båt. Nå får Securmark Premium-kunder spesialpris på digitalabonnement på Båtmagasinet/Båtliv.

Securmark Illustrasjon Aktuelt 26.05.2020

Båtmagasinet og Båtliv ble slått sammen i 2020, og er Norges største fagblad innenfor båt og båtliv. Med abonnement får du tilgang til hundrevis av båttester, «gjør-det-selv»-saker, havnetips og reportasjer.

- Vi er veldig glade for at vi nå kan tilby en svært gunstig abonnementspris på Båtmagasinet/Båtliv til våre Premium-kunder. Jeg både tror og håper mange av kundene våre vil benytte seg av dette, sier daglig leder i Securmark, Kjetil Aa. Skaare.

Både Båtmagasinet og Båtliv har vært to viktige aktører innenfor båtjournalistikken i mange år, og servert nyheter og tips til mang en båteier.

- Hvis du vil holde deg oppdatert om det som det siste innenfor båt og båtliv, er Båtmagasinet/Båtliv et «must», mener Skaare.

Ansvarlig redaktør i Båtmagasinet/Båtliv, Ole Henrik Nissen-Lie, er fornøyd med å nå kunne tilby abonnement til Securmarks Premium-kunder:

- Vi har samlet hundrevis av nyttige artikler på nett, som abonnenter får tilgang til. Her finner de tips og råd om vedlikehold, navigasjon og sjømannskap og mye annet nyttig stoff for alle båtfolk. Jeg håper mange av Securmarks kunder nå blir abonnenter, sier Nissen-Lie.

Ikke Premium-kunde? Oppgrader til Securmark Premium.