Båt over 5 meter

Båt over 5 meter

Båt under 5 meter

Båt under 5 meter

Utenbordsmotor

Utenbordsmotor

Vannscooter

Vannscooter

Kontor og IT

Kontor og IT

Bygg og anlegg

Bygg og anlegg

Sykkel

Sykkel

Sykkelregister

1 av 3 nordmenn er blitt frastjålet sykkelen sin, og årlig stjeles det sykler for over 100 millioner kroner i Norge.
Registrer sykkelen din i sykkelregisteret i dag!

Det er vi som er sykkelregisteret!

Falck Sykkelregister ble etablert i 1993, og har vært Norges største og ledende sykkelregister siden. I 2017 ble dette overtatt av Securmark, som nå er totalleverandør av tjenester innenfor registrering og tyverimerking av sykler.

I 30 år har Securmark arbeidet med tyverimerking, primært av båter og båtmotorer. Kompetansen og erfaringene vi har opparbeidet oss, tar vi nå videre til sykkelmarkedet. Og det virker! Årlig bidrar vi direkte til å oppklare tyverier og store beslag med verdier for flere millioner kroner.

Fem gode grunner for å registrere sykkelen din:

Fordeler hos ditt forsikringsselskap
Skulle du være så uheldig å bli frastjålet sykkelen din, gir de fleste norske forsikringsselskap deg redusert egenandel, ofte opptil 50 %, hvis sykkelen din er registrert i et FG-godkjent sykkelregister. Kontakt ditt forsikringsselskap for å kontrollere dine vilkår.

Trygghet ved kjøp og salg
Vi har forenklet og trygget kjøps- og salgsprosessen. Dette skal gjøre det tryggere å kjøpe og selge sykler, samt øke bruktverdien på sykkelen din.

Effektiv beskyttelse mot tyveri
Oblaten på sykkelen din viser at den er registrert og kan spores tilbake til deg som rettmessig eier – det vet tyvene. Dermed blir omsetting av stjålne sykler vanskeligere, og sykkelen din mindre attraktiv for tyver.

FG-godkjent sykkelregister
Securmark Sykkelregister er et FG-godkjent sykkelregister. Det betyr at det er godkjent av Forsikringsselskapenes Godkjennelsesnevnd, som stiller ulike krav til blant annet produkt og systemer.

Større sjanse for å få tilbakelevert en stjålet sykkel
Politi, tollvesen, forsikringsselskaper og hittegodsstasjoner har tilgang til vårt register som daglig brukes til å avsløre sykkeltyverier og returnere stjålne sykler til rettmessig eier.

FINN FORHANDLER