Securmark Premium forsikring

Egenandelsforsikring 

Securmark Scandinavia AS tilbyr sine kunder å tegne egenandelsforsikring gjennom avtale med WaterCircles Forsikring ASA.  

Om egenandelsforsikringen 

Med tegning av egenandelsforsikring får du som kunde refundert faktisk egenandel (med inntil kr. 5 000) ved tyveri av båt og/eller motor. Dette gjelder selv om kun motor eller drev/hekkaggregat blir stjålet. Egenandelsforsikringen gjelder kun ved tyveri av hele objektet, dvs. at det ikke dekker tyveri av deler av et objekt eks. en propell på en motor.  

Betingelsene for å få refundert egenandelen etter forsikringen er at tyveriet er meldt til politiet, ditt forsikringsselskap og Securmark Scandinavia AS. Det er videre et vilkår at gjenstanden ikke kommer til rette før forsikringsselskapet utbetaler erstatningen. 

Securmark Scandinavia AS har avtale med WaterCircles Forsikring ASA om formidling av egenandelsforsikring til våre kunder. Securmark Scandinavia AS er godkjent som aksessorisk forsikringsagentforetak av Finanstilsynet. 

Tegning av egenandelsforsikring er en tilleggstjeneste som tilbys kunder som har registrert sitt objekt i Redningsselskapets Småbåtregister og har tyverimerking fra Securmark Scandinavia AS. 

Angrerett 

Se våre vilkår (PDF). 

Spørsmål og svar: 

 Hvordan går jeg frem for å få refundert egenandel? 

  1. Anmeld tyveriet til ditt lokale politikontor. 
  2. Meld tyveriet til ditt forsikringsselskap. 
  3. Registrer tyveriet til Securmark Scandinavia AS på «Min side». 
  4. Send en e-post til mail@securmark.no, hvor du legger ved kopi av politianmeldelsen, samt kvittering på betalt egenandel i forbindelse med forsikringsoppgjøret. 

Hvordan sier jeg opp egenandelsforskringen? 

Kontakt kundesenteret på telefon 987 06757 eller e-post post@rs.no.

Kontakt oss 

Dersom noe skulle være uklart, eller du skulle ha spørsmål til egenandelsforsikringen, er dere ellers velkommen til å kontakte oss gjerne på telefon 37062900 eller per e-post mail@securmark.no.