Vi er blitt ett register :)

Nå er det enklere og tryggere å være båteier. I mars i år ble Securmark og Småbåtregisteret slått sammen til ett register.

Kort fortalt

Småbåtregisteret er Norges største båtregister, og drives av Redningsselskapet (RS). Securmark er et heleid datterselskap av Redningsselskapet og har i over 30 år levert tyverimerking og registrering av båter og båtmotorer.

Med tyverimerking fra Securmark gjør du verdiene dine verdiløse for tyvene, og registrering i Småbåtregisteret gjør blant annet at redningspersonell har oppdatert kontaktinformasjon til deg hvis noe skulle skje med din båt.

Sammen passer vi på deg – og båten din!

Hva betyr det for deg?

For deg som har en tyverimerket (Securmark) båt/motor:
Du trenger ikke foreta deg noe. Tyverimerkingen vil fungere som tidligere, og prisen er den samme. Forskjellen er at selve registreringen (informasjonen om båt/motor og deg som eier) blir lagret i Småbåtregisteret.

Gå til «Min side»

For deg som ønsker å tyverimerke båt/motor:
Kontakt én av våre dyktige forhandlere for å bestille tyverimerking.

Finn forhandler

Nyttig!

  • «Min side» er blitt ny! Ta en titt, og logg deg trygt inn med BankID!
  • Som Securmark-kunde kan du handle med rabatt i Redningsselskapets nettbutikk.
  • Ønsker du nytt båtskilt? Kontakt Redningsselskapets kundesenter for bestilling. Telefon: 987 06757 / E-post: post@rs.no.

Spørsmål og svar

Hvorfor gjør dere dette?

Vår ambisjon er å bygge fremtidens båtregister som gjør det enkelt og trygt å være båteier. Derfor har vi slått sammen Småbåtregisteret og Securmarks båtregister til ett register. Prisen blir den samme, men båteiere får et enda bedre produkt enn tidligere.

Redningsselskapet eier både Småbåtregisteret og Securmark, det er dermed også naturlig at dette slås sammen til ett register.

Jeg vil ikke ha båten min registrert i Småbåtregisteret. Hva gjør jeg?

Det er valgfritt å være registrert i Småbåtregisteret, og du kan slette dine opplysninger ved å kontakte vårt kundesenter (telefon 37 06 29 00 eller e-post mail@securmark.no).

Securmark opprettholder ikke lenger registertjeneste, og det betyr at din informasjon ikke lenger vil være tilgjengelige for søk eller bruk i forbindelse med uønskede hendelser, eierskifte mv.  som kan medføre at du ikke blir kontaktet hvis noe skulle skje med din båt.

Vi gjør deg oppmerksom på at enkelte forsikringsselskap og båthavner krever at båten er registrert i Småbåtregisteret, så sjekk med ditt forsikringsselskap og båthavn før du sletter opplysningene dine.

Jeg er allerede registrert i Småbåtregisteret. Hva skal jeg gjøre?

Du trenger ikke gjøre noe. 2021 vil bli benyttet til å koble sammen disse to registrene slik at du får en bedre kundeopplevelse. I 2022 vil du derimot få en reduksjon i årsgebyr, og kun bli fakturert for ett register.

Koster det mer?

Nei, prisen er den samme. Du vil motta faktura som normalt, men med innbetaling til Redningsselskapets kontonummer.

Må jeg bytte skilt?

Du kan beholde ditt eksisterende skilt. Ønsker du nytt kan dette bestilles fra Småbåtregisteret. Kontakt Redningsselskapets kundesenter for bestilling. Telefon: 987 06757 / E-post: post@rs.no

Blir jeg automatisk Totalmedlem med rett til fri assistanse i Redningsselskapet?

Nei, dette er en tilleggstjeneste som du kan bestille her: rs.no/medlemskap

Hvordan logger jeg inn på «Min side»?

Du logger deg inn med BankID. BankID er en personlig og enkel elektronisk legitimasjon for sikker identifisering og signering på nettet. Innloggingen finner du som tidligere på securmark.no, men nå også på redningsselskapet.no. Vil du prøve nå? Klikk her.

Har ikke Securmark et båtregister lenger?

Tyverimerkingen fra Securmark fungerer akkurat på samme måte som tidligere, men informasjonen om båt/motor og deg som eier blir nå registrert i Småbåtregisteret.

Andre spørsmål?

Ta gjerne kontakt med vårt kundesenter. Telefon: 37 06 29 00 / E-post: mail@securmark.no

Vilkår og personvern

Kundesenter